sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Hoogie Boogie @ La Barre

10.10.2014 oli aika taas pyörähtää kotikaupungissa ja siellä meidän tutussa vakimestassa La Barressa. Kesän jälkeen keikkoja on soitettu vähän harvemmin ihan tarkoituksellakin. Bändin hajaantuminen Helsinki - Joensuu -akselille vähentää treenaamista ja erityisesti hankaloittaa logistiikkaa. Keikka oli sovittu perjantaille ja harvaksi jääneen soittelun takia tuntui vähintäänkin järkevältä soittaa yhdet treenit ennen keikkaa. Puolessa välissä torstain treenejä Jone päätyy kokeilemaan teipata kapulaa käteensä, kun ne ei vaan meinaa muuten pysyä käsissä...

Keikka buukattiin aivan aika hätäisellä kahden viikon varotusajalla ja hetken verran kerkesin itsekin olla huolissani illan tulemasta. Tuleeko ketään? Osataanko myö soittaa? Paljon kello on?  Keikkapaikalle päätettiin mennä hyvissä ajoin ennen tsekkiä ja kun huomasin, että meiltä oli mennyt melkein kaks tuntia neljän lampun asetteluun oli jonkin sortin turhautumista ilmassa. 

Roudaamisen, lava-valojen säätämisen, soundcheckin, autolla ajamisen jälkeen oli nälkä, väsy, pissihätä ja kaikki muut kiukun aiheet. 



Onneksi Left Behinds alotti illan varmalla meiningillä ja väkeä vääntäytyi paikalle tiuhaan tahtiin.


Omakin keikka oli aivan hemmetin hyvä! Lavalla pyöri lopulta vierailijoita laulamassa ja yhteislauluissa vedettiin Stray Catsia ja The Clashia. Mahtavaa meininkiä ystävien ja tuttujen ympäröimänä! Suu vääntyy hymyyn väkisinkin! Joensuu on aina speciaali-paikka meille!


-janne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti